IMATGES BIOENERGÈTIQUES
DINS LA DIVINA PROPORCIÓ
Observar la natura, contemplar-la y fusionar-nos amb ella, ens aproparà encara més a la dansa divina de la Vida.

Un símptoma de felicitat arriba de vegades, per on mai ho haguessis esperat

ARBOREUM

Innovador projecte de creació artística amb la finalitat obtenir imatges úniques i funcionals a partir de les composicions energètiques i restauradores dels arbres i de les plantes, que fusionant-se amb les textures i els cromatismes, troben el camí necessari per aconseguir màgiques estructures basades en la mística i coneguda Divina Proporció
     
El concepte universal de la matemàtica en la naturalesa i l'observació conscient d'aquestes obres traspassa fronteres geogràfiques i culturals, gràcies a l'exquisida combinació de diferents tècniques i al llegat ancestral d'una saviesa mil·lenària.Aquesta série genera estats emocionals altament beneficiosos per al cos, la ment i l'esperit.

arboreum 59m
arboreum56m
arboreum53m
arboreum52m
arboreum34m
arboreum 36m
arboreum 37m
arboreum 44m
arboreum33m
arboreum28m
arboreum 40m
arboreum 46m
arboreum 23m
arboreum24m
arboreum 22m
ONIRÍC-US

Qui no ha tingut un somni entre boires, amb formes i colors diferents als que veiem quan estem desperts?
Qui no ha "viscut" un somni tan real que no podia despertar d'ell?

Oniri-cus és la sèrie que ens parla dels somnis que voldríem somiar i no somiem.
Aquestes obres estan realitzades a partir de composicions arbòries i de núvols, donant com a resultat unes imatges amb aire diví, treballant amb les simetries dels elements aconseguint
obres atractives i úniques.

Res millor que els somnis en forma d'obra per no oblidar-nos d'ells, sobretot si aquests han estat plaents.


Oníric-us l'univers simbòlic del subconscient.


Per a més informació, envieu correu electrònic directament a l’autor a info@zen-sations.com
creu
princesa
papallona2w
el far2w
atmetller1w
palauw

MIKADODes de diferents elements que el propi mar o la naturalesa viva ofereixen, l’autor procedirà a imaginar i, posteriorment, executar una obra que per a ella mateixa  ens ofereix una idea  del que ens ha volgut expressar. 

Els elements utilitzats i trobats per diferents llocs s’organitzen de manera que tinguin una forma concreta, afegint després un fons que ens faci pensar en el cel de l’Empordà en algun cas.  Són obres que surten del cor i que cadascú de nosaltres segurament percebrà d’una manera diferent. 

El temps emprat per a la realització dels Mikados sol ser molt llarg  fins que l’ autor no està plenament convençut de que la seva obra 
és exactament el que volia expressar quan ha vist la primera peça de la mateixa que formaria part d’un tot. Magnifics Mikados fets amb molt de talent i atenció al detall..


Una gran obra per poder observar cada dia i descobrir noves formes, nous missatges.Per a més informació, envieu correu electrònic directament a l’autor:
albert@arboreum.cat o  rosa@arboreum.cat
Mikado24
Mikado17
Mikado 20
El tipi
DSC05593Mjpg
Mikado18w
LABERINTS

Aquestes obres són realitzades com si d'una paleta de pintor es tractés.
L'autor, va agafant diferents textures (pedres, òxids, plantes, arbres, etc. ...) els va col·locant sobre el suport en blanc fins que obté la forma que tenia en ment.
Aquests treballs són laboriosos i molt creatius, com la resta de les obres realitzades per l’Albert Cuevas.

Imaginem-nos una superfície blanca a la qual anem aplicant diferents textures, imatges d'òxids, de plantes, d'arbres, trossets de fusta, alguna pedra, etc, etc ...
Al final de totes les aportacions fetes a l'obra, el Laberints tindrà una forma i intentarà transmetre un missatge que haurem d'explorar i estudiar.


Són obres que necessiten ser revisades constantment per apreciar tota l'essència que la natura ens ofereixPer a més informació, envieu correu electrònic directament a l’autor a info@zen-sations.com
LABERINT2
LABERINT5f
LABERINT9a
LABERINT7a
ELS 4 ELEMENTS

Terra, aigua, foc i aire, quatre parts d’un TOT que simbolitzen els 4 "estats" principals de la consciència de l’ésser humà. Les obres de l’Albert Cuevas ens mostren els 4 elements fets amb materials que la natura ens ofereix cada dia i que he sabut combinar i donar forma per apropar-nos a cadascun d’ells.

Si mirem cada obra d’aquesta sèrie, podem distingir els materials naturals utilitzats per a la seva realització i identificar quina d’elles ens proposa entrar en una ressonància total.


Estímuls que us permetran activar la vostra consciència amb un element principal.Per a més informació, envieu correu electrònic directament a l’autor a info@zen-sations.com
camps
metall1W
terra muralw
wood1w
SIMETRÍES

Obres realitzades a partir de composicions que, de forma oberta i colorida, resulten agradables als dos hemisferis cerebrals.
L’autor realitza un treball de producció de l’obra, així com un estudi en profunditat de la paleta de colors, composició i textures que s’aplicaran en cada cas per aconseguir un efecte equilibrat i de pau.

Resulta molt interessant i instructiu per a l'observació i la percepció del nostre estat emocional,  la contemplació de cadascuna d'aquestes obres, que ens endinsen dins el món dels fractals  de la natura, aconseguint els beneficis de la nostra calma interior.


Sugerents imatges on la matemàtica ens aproxima a un nivell elevat de consciència.Per a més informació, envieu correu electrònic directament a l’autor a info@zen-sations.com
24
24NM
13
1
14
16
8
21
14

Pots visitar
www.zen-sations.com per conèixer també les magnífiques possibilitats de freqüències sonores.